Empresa Serveis Flota Clients Novetats Error, falta pressupostos Contacte Castellano CatalÓ
Serveis

Disposem d’una gran flota d’autocars per adaptar-nos a tot tipus de serveis i necessitats dels nostres clients, garantitzant així, un excel·lent servei.

Tenim màxima disponibilitat d’horaris per abastir tots els serveis en qualsevol moment del dia.

La nostra prioritat és la satisfacció dels nostres clients i el bon servei. Per això lluitem dia a dia per millorar i oferir el màxim "servei".

 

Els nostres serveis ofereixen un gran ventall de possibilitats.


Festes privades

Organitzem festes, sortides familiars, trobades i excursions per tot el territori. Tenim màxima disponibilitat d'horaris per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients per tal de que el trajecte sigui el que s'esperava. Col·laborem perquè l' esdeveniment sigui ideal.

Ens encarreguem de que la seva velada sigui inoblidable.


 


Casaments

Organitzem, muntem i realitzem tots els trajectes i viatges necessaris. Fixant un lloc de sortida i un altre de tornada amb els horaris corresponents marquem un recorregut per tal de que els protagonistes del dia no s'hagin de preocupar per res i els convidats tinguin les màximes comoditats i se sentin a gust.

Tenim màxima disponibilitat d' horaris i diferents mides d' autocars per adaptar-nos a les seves necessitats.


 


Serveis diaris / rutes d' empreses

Gestionem, organitzem i dissenyem les rutes per a grans empreses, per tal de que els empleats que viuen allunyats del lloc de feina hi puguin accedir sense dificultats. Facilitem la vida del treballador garantint un servei diari de porta a porta. Els viatges són d' anada i tornada, adaptant-nos a les jornades laborals de les empreses.

També oferim servei de transport per a les reunions. Ens encarreguem de tots els trasllats que puedan surgir.


 


Transport per entitats esportives

Ens encarreguem de tota la organització de la logística de transport d'entitats esportives, culturals, centres cívics i de la tercera edat, per a qualsevol activitat que necessitin: competicions, visites, excursions o esdeveniments de diverses característiques.

En aquest sentit, hem de destacar que som el proveïdor oficial del Club Natació Sabadell, la segona entitat esportiva en número de socis de Catalunya.Transport Escolar

Oferim els nostres serveis a reconeguts centres escolars i d'esplai. Igualment, gestionem diferents serveis escolars tant per a Consells Comarcals com per la Generalitat de Catalunya.

Organitzem el trasllat diari d'alumnes amb recorreguts específics adaptats a les necessitats de ccada escola. També ofrerim a les escoles transport per a visites didàctiques, trasllats a instal·lacions esportives, escursions, colònies...

Hem de destacar que els nostres autocars estan equipats d'acord amb el que està establert dins la normativa RD 443/01 per el Transport escolar i de Menors.


 


Serrat Bus, S.L. * Avda. Arraona, 24-26 - Pol.Ind. Santiga * 08210 - BarberÓ del VallŔs (Barcelona) * NIF B61015012 * Nota legal * Mapa web * By Omnia Comunicación